DeeJaysMT2
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

DeeJaysMT2

DeeJaysMT2 Romanian Privat Server

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
NEWS ALERT:DeeJaysMT2 probabil ON in primele luni ale lui 2011.
Parteneri
4metin
Ultimele subiecte
» [Client] DeeJaysMT2 Client v1.0
Ghid Status Server Online Icon_minitimeMier Sept 12, 2012 5:45 pm Scris de boitzu

» Informatii proaspete!!!
Ghid Status Server Online Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 7:55 am Scris de [SGA]RauLyK

» Cerere [GM] Yukita
Ghid Status Server Online Icon_minitimeLun Sept 06, 2010 9:01 pm Scris de BlooDSouL

» Sfatul de inceput pt player DeeJaysMT2
Ghid Status Server Online Icon_minitimeMier Sept 01, 2010 6:40 pm Scris de Yukita

» CERERE GM BloodSoul
Ghid Status Server Online Icon_minitimeMier Sept 01, 2010 6:35 pm Scris de Yukita

» Poze
Ghid Status Server Online Icon_minitimeMier Sept 01, 2010 1:07 am Scris de Yukita

» Prezentare Yukita
Ghid Status Server Online Icon_minitimeMar Aug 31, 2010 10:59 pm Scris de Yukita

» Orar
Ghid Status Server Online Icon_minitimeMar Aug 31, 2010 10:53 pm Scris de Yukita

» Item shop
Ghid Status Server Online Icon_minitimeMar Aug 31, 2010 10:49 pm Scris de Yukita

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Ghid Status Server Online

In jos 
AutorMesaj
[SGA]RauLyK
Admin
Admin
[SGA]RauLyK

<b>Mesaje</b> Mesaje : 88
<b>Puncte</b> Puncte : 209
<b>Data nasterii</b> Data nasterii : 03/12/1994
<b>Data de inscriere</b> Data de inscriere : 11/08/2010
<b>Varsta</b> Varsta : 29
<b>Localizare</b> Localizare : Pitesti,RO

Ghid Status Server Online Empty
MesajSubiect: Ghid Status Server Online   Ghid Status Server Online Icon_minitimeVin Aug 13, 2010 3:44 am

Salut am sa explic in cateva cuvinte la toti cei care nu stiau cum sa faca sa apara statusul de pe http://status.blackout-gaming.net/ Online

Pentru a va afisa statusul online trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi :
1. Intrati pe site --> acolo aveti IP / Dns ( Adresa sau Ip dorit) si Port
2. Deobicei cand pune`ti portul pe filezila : 22 merge dar in cazul acesta nu merge apare tot timpul OFFLINE
Portul de pe site trebuie pus : 21 ( ca sa apara status online )

3. Alegeti-va un status dorit de exemplu style 13 e ales de majoritatea celor ce utilizeaza acest site

4. Aveti acolo HTML CODE --> Pentru site / forum ( Cea de jos cum e la mine apare asa prin HTML CODE)
si Direct Live Image --> Pentru a vedea pe orice site/forum imaginea de exemplu uita`ti

Sunt 17 Stiluri de On - OFF! si 5 Stiluri cu Text
Sus In jos
https://deejaysmt2.forumgratuit.ro

Ghid Status Server Online
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ghid DT
»  [GHID]Cum sa faci server Metin2 prin NO-IP.com
» Ghid Caractere
» Ghid Pergamente